Ο Γιαν Εμβιλά διανύει την τρίτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και ενδέχεται να είναι και η τελευταία αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και δεν του έχει προταθεί ακόμη η ανανέωσή του, με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία να τον παρουσιάζουν σαν πιθανό στόχο της Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Εμβιλά ήρθε το 2020 στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα των ερυθρόλευκων και από τότε έχει προσφέρει αρκετά, είτε ως χαφ είτε ως κεντρικός αμυντικός, όποτε χρειάστηκε. Παρ’ όλα αυτά, το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει ακόμη κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Είναι πιθανό, επομένως, ο 32χρονος Γάλλος χαφ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και δημοσιεύματα στην πατρίδα του, όπως αυτό του «Foot Mercato» τον θέλουν να είναι υποψήφιος για την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Η ομάδα που απέκτησε τον Ρονάλντο εξετάζει περιπτώσεις κι άλλων παικτών από την Ευρώπη για την περαιτέρω ενίσχυσή της και ένας εξ αυτών φέρεται να είναι και ο Εμβιλά, χωρίς πάντως να έχει γίνει κάποια συζήτηση μαζί του προς το παρόν.