Πριν από την έναρξη του αγώνα της Γουλβς με την Λίβερπουλ για το FA Cup, στο πλατό του BBC που μετέδιδε τον αγώνα συνέβη ένα παράξενο περιστατικό. Καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής Άλαν Σίρερ ετοιμαζόταν να αναλύσει το ματς, άρχισαν να ακούγονται ήχοι από ερωτική ταινία.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής και πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο Γκάρι Λίνεκερ, σάστισε με το περιστατικό και εξήγησε στους τηλεθεατές: «Δεν ξέρω ποιος κάνει αυτούς τους ήχους, αλλά ο Άλαν Σίρερ είναι στη θέση του σχολιαστή έτοιμος να μιλήσει για το ματς». Οι ήχοι, όμως, δεν σταμάτησαν με το επεισόδιο να χαρακτηρίζεται ντροπιαστικό για τη βρετανική δημόσια τηλεόραση.

Ο Λίνεκερ πρόσθεσε: «Γίνεται πανικός στο στούντιο και υπάρχουν και πολλοί που φωνάζουν. Δεν είμαι σίγουρος μήπως κάποιος στέλνει κάτι στο κινητό τηλέφωνο κάποιου από όσους βρίσκονται παρόντες εδώ». Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Match of the Day» (σ.σ. η αντίστοιχη Αθλητική Κυριακή) και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του, οι πρώην μέσοι Ντάνι Μέρφι και Πολ Ινς, έκαναν τη δουλειά τους όπως μπορούσαν μέχρι να αρχίσει η αναμέτρηση.

Αργότερα, ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως επρόκειτο για… σαμποτάζ. Ανάρτησε τη φωτογραφία ενός κινητού τηλεφώνου που είχε πάνω του μονωτική ταινία. «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό (σ.σ. το κινητό τηλέφωνο) κολλημένο στο πίσω μέρος του στούντιο. Όσον αφορά στα σαμποτάζ ήταν αρκετά διασκεδαστικό», έγραψε σε πρώτο μήνυμά του και ακολούθως συνέχισε να αστειεύεται με το συμβάν αφού η εκπομπή του και το BBC έγιναν γρήγορα trending topics στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε άλλα.

«Τίποτα για το οποίο θα πρέπει να… βογκήξουμε, νομίζω», έγραψε άλλη ανάρτησή του όπου έδειχνε πως στην Αγγλία ο περισσότερος κόσμος ασχολούνταν το ασυνήθιστο σαμποτάζ που έγινε στο BBC.