Το θέμα του προπονητή, όπως είναι λογικό, είναι αυτό που κυριαρχεί στον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον Κάρλος Κορμπεράν να είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα στα άλλα μέτωπα και ειδικά σε αυτό των μεταγραφών.

Οι Πειραιώτες θα ήθελαν να είναι ήρεμοι τώρα και να περιμένουν τα παιχνίδια τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θες και αποδείχθηκε ξανά. Έτσι, αντί να σκέφτονται ότι πλησιάζουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, σκέφτονται ποιος είναι ο καταλληλότερος για να αντικαταστήσει τον Μαρτίνς, ο οποίος απλά περιμένει το τέλος του και τυπικά.

Όχι και η καλύτερη κατάσταση, προφανώς, για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ. Είναι σίγουρο ότι πλην του Μαρτίνς θα πληρώσουν και κάποιοι παίκτες για τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι, αφού στο λιμάνι θα κάνουν ξεσκαρτάρισμα. Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που φήμες, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Sportday, κάνουν λόγο για μεγάλη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για παίκτη του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ, βέβαια, δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς στους οποίους μπορεί να χρεωθεί κάτι για τον αποκλεισμό, ενώ στον Πειραιά ήθελαν οπωσδήποτε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και το έδειξαν. Θα έχει ενδιαφέρον, επομένως, το ποια θα είναι η απάντησή τους, αν όντως αυτή η φημολογούμενη μεγάλη πρόταση κατατεθεί και επισήμως.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Ελπίδες για Μιλιβόγεβιτς, αλλά…

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν θα υπάρξουν μόνο αποχωρήσεις αλλά και αφίξεις. Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές μέχρι το τέλος του Αυγούστου και μία από αυτές θα είναι στη μεσαία γραμμή. Οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχυθούν στο χώρο του κέντρου και ένα από τα ονόματα που ακούγεται ξανά το τελευταίο 24ωρο είναι αυτό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Δεν είναι κρυφό ότι οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων κάνουν σκέψεις εδώ και αρκετό καιρό για επιστροφή του Σέρβου χαφ, ο οποίος είχε αφήσει μόνο φίλους στο λιμάνι. Το γεγονός, επομένως, ότι έχει αποφασίσει να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας είναι θετικό. Το αρνητικό έχει να κάνει με το κασέ του, αφού στην Αγγλία παίρνει 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό που δεν έχει καμία διάθεση να δώσει ο Ολυμπιακός στον Μιλιβόγεβιτς, όσο κι αν τους αρέσει ως παίκτης.

Όπως και να έχει, όσο ο 31χρονος Σέρβος χαφ δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα, το θέμα του θα παραμένει ανοιχτό για τους Πειραιώτες. Οι οποίοι, όμως, δεν σκοπεύουν να… πιέσουν τον παίκτη. Τουλάχιστον όχι τώρα, γιατί σε ένα 10ήμερο, αν δεν έχει βρει ομάδα, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.