Το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα είναι δεδομένο, αλλά δεδομένες είναι και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να τον αποκτήσει, αφού ο Ολυμπιακός θέλει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ και δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Την προηγούμενη εβδομάδα το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα, αρχικά μέσω των δηλώσεων του προέδρου της τουρκικής ομάδας, Αχμέτ Αγκάογλου, για να δοθεί συνέχεια με αυτές που έκανε λίγα 24ωρα μετά ο προπονητής, Αμπντουλάχ Αβτσί.

Σε αυτές τις δηλώσεις έκαναν ξεκάθαρο ότι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μασούρα, με τον Αβτσί να μιλάει και πάλι όμως τώρα και να τονίζει ότι η ομάδα της Τραπεζούντας δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να αποκτήσει και τρίτο Έλληνα μετά τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη.

«Έχουμε μιλήσει για τον παίκτη, όμως τα παρατήσαμε όταν τα νούμερα ανέβηκαν πολύ. Δεν υπάρχει εξέλιξη προς το παρόν. Ακόμα και στα μισά χρήματα να έπεφτε ο Ολυμπιακός θα ήταν ανέφικτη η μεταγραφή. Για το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, ακόμα και αν μείνουμε στα ίδια επίπεδα, αν μείνουμε μόνο με τους Μπακασέτα και Σιώπη, δεν θα είναι πρόβλημα. Όταν τα νούμερα πήγαν ψηλά για τον Μασούρα κάναμε πίσω», ήταν τα λόγια του.