Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League επικρατώντας στην Τούμπα με επί της Μποέμιαν, ανατρέποντας το εις βάρος του 2-1 στην Ιρλανδία. Οι Θεσσαλονικείς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ριέκα – Χιμπέρνιαν.

Ο Δικέφαλος θα έπρεπε να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά, καθώς ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ έπαψε πλέον να ισχύει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με τους: Πασχαλάκη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, με τους Θεσσαλονικείς να μπαίνουν με φόρα στο ματς.

Στο 4΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Σβαμπ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από ασίστ του Μπίσεσβαρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ιρλανδών.

Η Μποέμιαν πίεσε για την ισοφάρι, έχασε ευκαιρίες, όμως στο 28΄ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0. Εξαιρετική κάθετη με τη μία από τον Ελ Καντουρί, βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος έτρεξε με την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα για το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάει με το 3-0 στα αποδυτήρια, όμως το σου του Ελ Καντουρί στο 34΄ βρήκε στο δοκάρι με την πλευρά των γηπεδούχων να διαμαρτύρεται πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στο κατέβασμά της.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του 2-0 και έτσι τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.