Σοβαρότητα και πειθαρχία θέλει ο Άγγελος Αναστασιάδης, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, όπως δήλωσε στη Nova με αφορμή το ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στη βελτίωση που θέλει να βλέπει στην ομάδα του, ενώ τόνισε και τις δυσκολίες που έχει το ματς κόντρα στους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε, ξεκινώντας απ’ τα στοιχεία της ομάδας που θέλει να καθιερωθούν:

«Αυτά είναι καθημερινά, δε σταματούν ποτέ. Αν θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, αυτά πρέπει να τα έχουμε σε μόνιμη συζήτηση, σε μόνιμη σκέψη, σε μόνιμη πράξη κι αυτό κάνουμε. Αλλά ας το ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή.

Τους είδα και με τον Ατρόμητο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλοί, μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Μια ομάδα πειθαρχημένη, με καλό προπονητή, ένα παιδί αξιόλογο, πιστεύω θα βοηθήσει ο ίδιος και την ομάδα αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο κάποια στιγμή. Είναι από τ’ ανερχόμενα παιδιά, όπως και κάποιοι άλλοι στους οποίους έχω αναφερθεί προηγουμένως και θ’ αναφερθώ και σ’ άλλα παιδιά…

Εκείνο που έχει σημασία – επαναλαμβάνω – είναι να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι γιατί έχουμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η ομάδα. Μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είμαστε συνέχεια οριακά, στις ώρες».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή η μεταφορά κι η προσαρμογή της ομάδας του από το κλίμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, πολλώ δε περισσότερο όταν προκύπτει κι ένα τέτοιο αποτέλεσμα, στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, κάποια στιγμή μπορούν να γίνουν κι εύκολα. Κι η προσπάθεια εντείνεται σ’ αυτόν τον τομέα ούτως ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα τέτοια. Μέχρι στιγμής και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε στην Ευρώπη, δεν είχαμε προβλήματα αγωνιστικά. Άσχετα αν το αποτέλεσμα με την Καλλονή ήταν τέτοιο που δεν ικανοποίησε κανέναν. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν ενέπνευσε δηλαδή… δεν έβγαλε προβλήματα για να σταθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το ποιους ποδοσφαιριστές από αυτούς που απασχολούν το ιατρικό δελτίο θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για τον αγώνα της Δευτέρας στο Αγρίνιο;

«Θα το δούμε, δεν ξέρουμε ακόμη γιατί είναι νωρίς ακόμη για ν’ αποφασίσουμε. Να είστε καλά».

Πηγή: sport-fm.gr