Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν βελγικά ΜΜΕ. Επίσης, τονίζεται ότι το κόστος της πιθανής μεταγραφής του νεαρού Έλληνα επιθετικού μπορεί να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

«Η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να μην είναι ακόμα πετυχημένη στη μεταγραφική αγορά, αλλά η Het Nieuwsblad μαθαίνει ότι έχει στο στόχαστρο το κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο βελγικός σύλλογος θέλει να μειώσει το κόστος της μεταγραφής, εντάσσοντας στη συμφωνία τον Μίκαελ Κρμέντσικ. Ο Τσέχος, που είναι δανεικός στον «δικέφαλο» του Βορρά από την Μπριζ, μπορεί να μπει ως παράγοντας στις διαπραγματεύσεις, καθώς ήδη αρχίζει να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στους Θεσσαλονικείς.

Βάσει των όσων γράφονται, οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν επίσημα άμεσα, καθώς ο Τζόλης λογίζεται ως διάδοχος των Εμανουέλ Ντενίς και των Κρέπιν Ντιατά, με τον πρώτο να συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Κολωνία και ο δεύτερος στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μονακό.