Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, που ήθελαν την Γιουβέντους έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι, από την Παρί Σεν Ζερμέν, όχι μόνο διαψεύδονται, αλλά γυρνούν… μπούμερανγκ προς τους «μπιανκονέρι».

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού διεθνούς, Ντονάτο Ντι Κάμπλι, σε δηλώσεις του στο «TeleRadioSterio» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο πελάτης να πάει στο Τορίνο, γελώντας -μάλιστα- με την ερώτηση του δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια έριξε και τα «καρφιά» του προς τον προπονητή της εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, προειδοποιώντας τον πως θα είναι λάθος να μην συμπεριλάβει τον 21χρονο μέσο στην τελική 23άδα για τη Βραζιλία.

«Ο Βεράτι στη Γιουβέντους; Μπορώ μόνο να γελάσω. Φυσικά, η ομάδα του Τορίνου είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα περνά κάμψη», τόνισε, δίνοντας τέλος στα όποια σενάρια..

Σε ό,τι έχει κάνει με το ζήτημα της εθνικής, ο Ιταλός ατζέντης, τόνισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχω σεβασμό στον κ.Πραντέλι αλλά να του θυμίσω πως ο Μάρκο έπαιζε όλη τη χρονιά μαζί με τον Μότα στην Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε δεν στέκουν δικαιολογίες για την τακτική».

Πηγή: Sport-fm.gr