Τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Νωρίτερα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία και στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής επικοινώνησε με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας για να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Από το σύλλογο των Χανίων ο Αναστασιάδης ως φίλος αφού κανείς δεν ξεχνά το έργο που προσέφερε, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση που έχει τίτλο «Ευχαριστούμε, Άγγελε»…

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Άγγελο Αναστασιάδη για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας εξαίρετος άνθρωπος, ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς στον κ. Αναστασιάδη προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην ήδη πλούσια και επιτυχημένη προπονητική του καριέρα. Να είναι σίγουρος ότι στα Χανιά έχει μόνο φίλους. Παράλληλα, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά και τους συνεργάτες του κ. Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες».

Πηγή: Sport-fm.gr