Πολύ πιθανή μοιάζει η επανεμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από περίπου δύο μήνες! Όπως επιβεβαίωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Φέλιξ Μάγκατ, ο διεθνής φορ προπονείται κανονικά εδώ και μια εβδομάδα, δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις και είναι πιθανό να ενισχύσει τις προσπάθειες της Φούλαμ το Σάββατο απέναντι στη Στόουκ.

Ο Γερμανός τεχνικός –πάντως- δεν ξεκαθάρισε 100% αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, αφήνοντας το… μυστήριο να πλανάται μέχρι λίγη ώρα πριν το παιχνίδι.

Το ότι όμως είναι ιατρικά έτοιμος και συμμετέχει στις προπονήσεις εδώ και μια εβδομάδα, αφήνει ενθαρρυντικό «παράθυρο» πως ενδεχομένως αγωνιστεί. Άλλωστε, οι Λονδρέζοι είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος (στο -1 απ’ τη σωτήρια) και ο καθένας πλέον είναι πολύτιμος.

Υπενθυμίζεται πως ο Μήτρογλου, απ΄τον Ιανουάριο που πήρε μεταγραφή στο Νησί, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τον τραυματισμό του, εξ’ ου και οι μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αγγλίας, με την τελευταία να είναι στις 8 Μαρτίου απέναντι στην Κάρντιφ (ήττα 3-1).

Πηγή: sport-fm.gr