Πράξη δεύτερη στις αναμετρήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα, με την αυριανή αναμέτρηση (05/02, 21:30) στην Τούμπα να έρχεται σε συνέχεια της «πράσινης» νίκης με σκορ 2-0 επί του «δικεφάλου» του Βορρά, που συνδυάστηκε και με μια επιβλητική εμφάνιση.

Τώρα, η αποστολή του «τριφυλλιού» πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει ξανά τους νταμπλούχους Ελλάδας, αυτήν τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης.

Και στις δύο πλευρές κατανοούν ότι η αναμέτρηση αυτή πρόκειται για μια… τελείως διαφορετική υπόθεση και γι’ αυτό ο Γιώργος Δώνης θέλησε να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι το ματς που έρχεται δεν έχει καμία σχέση με αυτό στο ΟΑΚΑ. Συν τοις άλλοις, ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή και αμέσως μετά η ρεβάνς με το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα στην Αθήνα.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το προηγούμενο ματς, αλλά και ο Ντόμινικ Νάγκι, ενώ σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Γιασίν Αγιούμπ, που κρίνεται ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Οι επιλογές του Γ. Δώνη είναι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Χρ. Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.