Η δύναμη της έδρας είναι το μυστικό του Άρη αν θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός έστειλε μήνυμα στους συμπατριώτες του.

«Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στην έδρα μας και να το νιώσει αυτό ο αντίπαλος από το πρώτο λεπτό. Ο κόσμος μας ασκεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Με τέτοιο κόσμο δεν μπορούμε παρά να προσπαθήσουμε μέχρι θανάτου. Ο χαρακτηρισμός «κόλαση» για την ατμόσφαιρα στην έδρα μας δεν είναι υπερβολή», δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός στη «Marca».

Στη συνέχεια ο Κόκε τόνισε: «Σεβόμαστε πολύ την Ατλέτικο. Άρχισε καλά τη σεζόν και έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Και ο Άρης έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αν και δεν είναι γνωστοί στο ισπανικό κοινό. Δεν θα σας πω ποιους, αλλά πιστεύω πως περισσότεροι από ένας θα σας εκπλήξουν».

Ο άσος των «κιτρίνων» έστειλε και ένα μήνυμα στην Ατλέτικο λέγοντας: «Όταν αγωνίζεσαι στα άκρα έχεις λιγότερες πιθανότητες να σκοράρεις, αλλά σημασία έχει τι ανάγκες έχει η ομάδα. Θα ήθελα να σκοράρω σε βάρος της Ατλέτικο και θα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Άρη αν νικήσουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του Άρη πρόσθεσε: «Είναι ένας προπονητής μεγάλης κλάσης. Έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει πώς να συμπεριφέρεται στους παίκτες του. Είναι ευθύς και δίκαιος».

Πηγή: gazzetta.gr