Ήταν ο μοιραίος της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εξαιτίας δύο δικών του σοβαρών λαθών, οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 3-1 στο Κίεβο και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις το έκτο κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων στην ιστορία τους.

Ο λόγος για τον Λόρις Κάριους, τον οποίον ίσως όλοι πίστευαν πως οι οπαδοί της ομάδας θα τον έχουν στο στόχαστρό τους, όμως στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο την Τορίνο στο «Άνφιλντ» τον αποθέωσαν. Ο Άλισον πήρε τα γάντια του βασικού, ωστόσο όταν ο Γερμανός πέρασε στο γήπεδο αντί του Βραζιλιάνου, κοντά στους 40.000 ανθρώπους του ετοίμασαν standing ovation, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας οπαδός σε παίκτες που φορούν τη φανέλα του αγαπημένου τους συλλόγου.

Ο Κάριους δεν γινόταν φυσικά να μην αναγνωρίσει τη στήριξη των οπαδών της Λίβερπουλ προς το πρόσωπό του, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για το γεγονός. Και μπορεί να ξέρει ότι αυτήν τη σεζόν δεν θα είναι ενδεκαδάτος, αλλά δείχνει να έχει αποδεχθεί το γεγονός και αποδεικνύει ότι έχει δεθεί πολύ με τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.