Μετά από την απόκτηση του Εσεκιέλ Λαβέτσι ο Κάρλο Αντσελότι σκοπεύει να συνεχίσει τις αγορές του από το πρωτάθλημα της χώρας του! Επόμενος στόχος του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Ιταλίας, ο οποίος ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και τον μεγάλων συλλόγων της χώρας.

Το όνομά του; Μάρκο Βεράτι! «Φυσικά και μας απασχολεί γιατί είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Ιταλία», παραδέχεται ο Κάρλο Αντσελότι…

«Είχε μια καταπληκτική σεζόν με την Πεσκάρα. Αγωνίστηκε ως 10άρι αλλά μπορεί να αποδώσει το ίδιο και ως 6άρι, που έτσι και ανακαλύφθηκε. Είναι αρκετά έξυπνος, ταλαντούχος, και πασάρει με ιδιαίτερη ευκολία και επιτυχία», συνέχισε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τον Βεράτι έχει κινηθεί η Γιουβέντους και η Νάπολι χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη, ωστόσο η Παρί σκοπεύει να βγάλει ένα σεβαστό ποσό από τα ταμεία της… Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι έτοιμη να δώσει άμεσα 11 εκατομμύρια στην Πεσκάρα προσφέροντας της άλλα 3-4 εκατομμύρια ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του νεαρού άσου.

Μεγάλο ατού της Παρί; Τα χρήματα που του προσφέρει. Το συμβόλαιο που του προσφέρει η Νάπολι φτάνει μέχρι 500.000 ευρώ, η Γιουβέντους μέχρι και 800.000 ευρώ ενώ η γαλλική ομάδα του δίνει 1,3 εκατ. για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου το οποίο θα φτάσει μέχρι και τα δύο εκατομμύρια.

Πηγή: sport-fm.gr