Μετά και το 1-1 στη Λιβαδειά, το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό θεωρείται ακόμη πιο δυσοίωνο. Για την ακρίβεια, όλα τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ δεν έχουν πλέον καμία -έστω- αναφορά για παραμονή του Καταλανού τεχνικού στο Λιμάνι και σχεδόν όλα ασχολούνται με την επόμενη ημέρα στον πάγκο.

Τα ονόματα των Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Πέδρο Μαρτίνς «παίζουν» πάντα πολύ δυνατά, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η φημολογία για μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντέστο από τη γαλλική αγορά.

Όμως, το τελευταίο όνομα που προστέθηκε για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι αυτό ενός «πρώην», του Μίτσελ, ο οποίος αποχώρησε από τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο του 2015 μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», δεν έχει γίνει καμία κίνηση για τον Ισπανό τεχνικό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι εκείνος θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Μάλαγα. Άλλωστε, ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πιάσει ξανά Λιμάνι.

Οι διοικούντες τους «ερυθρόλευκους» εκτιμούν ιδιαίτερα τον Μίτσελ, αναγνωρίζουν πως με εκείνον η ομάδα κοντά στα προημιτελικά του Champions League και είχε πολύ καλές επιλογές στο να δημιουργήσει το δικό του ρόστερ. Επίσης, ο Ισπανός είναι μια προσωπικότητα με απήχηση σε όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας, που ποτέ δεν βρέθηκε στο στόχαστρο των αντίπαλων οπαδών για τον οποιονδήποτε λόγο.