Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Βασίλη Ξενιάδη, καθώς οι δύο άνδρες κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έναντι 10.250.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Ένωσης και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του «Δικεφάλου».

Το ραντεβού των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και από την αρχή φάνηκε το καλό κλίμα μέσα στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις. Ο Νίκος Στράτος, ο οποίος είχε λειτουργήσει ως μεσολαβητής, φέρεται να είπε σε συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, πως ο δικός του ρόλος τελείωσε πλέον.

Ο κ. Ξενιάδης φέρεται να δεσμεύτηκε στην άμεση καταβολή ενός ποσού που κυμαίνεται στα 2,5-3 εκατ. ευρώ τα οποία θα μπουν στην ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά δεν θα μείνουν για πολύ στα ταμεία αφού θα δοθούν προκειμένου να εξοφληθούν ποδοσφαιριστές, προπονητές και υπάλληλοι της «Ένωσης». Μάλιστα, δήλωσε στο aek365.gr πως τα “βρήκαν” σε όλα με τον Σταύρο Αδαμίδη.

«Τα βρήκαμε επί της ουσίας, με τον κύριο Αδαμίδη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο πλευρών για τα νομικά θέματα που δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και να περιμένετε και τοποθέτηση επίσημη της ΑΕΚ. Νομικός έλεγχος δε θα γίνει, έχει γίνει. Όλα είναι καλά προχωράμε. Για τα λεφτά εννοείται ότι ισχύουν όσα είπαμε. Θα μπουν 10 εκατ. ευρώ. Και εδώ είναι το νομικό θέμα των δικηγόρων μας που πρέπει να κοιτάξουν. Θα μπουν 2,5 και 7,5 εκατ. ευρώ. Ο γάμος έγινε με… κουμπάρο τον Στράτο», ήταν τα λόγια του Βασίλη Ξενιάδη.

Πλέον, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συμφωνία μετά την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και την Παρασκευή, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την επόμενη ημέρα για τον «Δικέφαλο».

Πηγή: sport-fm.gr