Δεν ήταν λίγες οι μουρμούρες από οπαδούς του Ολυμπιακού για τον Μπεσνίκ Χάσι, από την ημέρα που ο Αλβανός προπονητής ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας. Ωστόσο, ο 45χρονος αρχίζει να γυρίζει το… χαρτί υπέρ του, ειδικά με το αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ένα ακόμη «στοίχημα» που κέρδισε ο Χάσι, έχει να κάνει με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας του, αλλά με τον Πάουλο Μπέντο δεν είχε αξιοποιηθεί, κάτι που είχε εκφραστεί από τον κόσμο της ομάδας. Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, που στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν δείχνει… μεταμορφωμένος.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανταποκρίθηκε εξαιρετικά ως αντι-Φορτούνης στο Βελιγράδι, παρά το γεγονός ότι επιλέχθηκε γι’ αυτόν τον ρόλο μόλις λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα, εξαιτίας του τραυματισμού που έβγαλε ο Τρικαλινός άσος. Ο Μάριν προοριζόταν για τα πλάγια, εκεί όπου είχε βγάλει εξαιρετική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και ως «δεκάρι» ανταποκρίθηκε πολύ καλά

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη και ο Χάσι ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του. Μάλιστα, σε αυτά φαίνεται ότι ο Μάριν θα έχει ξανά σημαντική θέση. Κάτι που μαρτυράει και το μεταξύ τους τετ-α-τετ κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν κεφάλαιο για την ομάδα τον Γερμανό και το γεγονός ότι ο Χάσι τον έχει βάλει ξανά… στην πρίζα, είναι ένα ακόμη στοιχείο που έχει θετικό αντίκτυπο για τον Αλβανό προπονητή.