Όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα ο Σέρχιο Αραούχο θα παραμείνει και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην ΑΕΚ, ή τουλάχιστον με το που λήξει ο δανεισμός του, θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας στην οποία και ανήκει. Ωστόσο, στην «Ένωση» φαίνεται ότι ετοιμάζονται να… ζεστάνουν τον κόσμο της ομάδας από μια ενδεχόμενη (και πολύ πιθανή) εξέλιξη, με έναν ποδοσφαιριστή που λατρεύεται στον σύλλογο και που έχει ξαναφορέσει και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο, τον νυν επιθετικό της Νιούλς Ολντ Μπόις, για τον οποίον -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal»- στην ΑΕΚ έχουν κάνει ήδη προεργασία για να ενταχθεί στο δυναμικό της το προσεχές καλοκαίρι, στην περίπτωση που ο συμπατριώτης του επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά.

Πάντως, η περίπτωση δεν θα είναι και εύκολη, ακόμη και αν ο ίδιος ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στην «Ένωση». Ο Σκόκο δεσμεύεται με τους «λεπρούς», όπως είναι το προσωνύμιο της Νιούελς, με συμβόλαιο μέχρι το 2019, ενώ οι εμφανίσεις του με 10 γκολ σε 15 ματς στο τρέχον αργεντίνικο πρωτάθλημα, καταδεικνύουν το πόσο σημαντικός είναι για τη νυν ομάδα του.