Σοκ στον Παναθηναϊκό με τον Σέρχιο Σάντσεθ! Ο Ισπανός στόπερ σε μία έξοδο του Κοτσόλη, τραυματίστηκε στον βραχίονα, υπέστη κάταγμα και μπαίνει στο χειρουργείο! Δύο με τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μόνο καλά δεν ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Μόλις στο 8′, ο Στέφανος Κοτσόλης βγήκε από την εστία του για να διώξει την μπάλα, πήρε… παραμάζωμα τον Σέρχιο Σάντσεθ, με τον Ισπανό στόπερ να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο Σάντσεθ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον βραχιόνα και για αυτό τον λόγο έφυγε με το ασθενοφόρο του γηπέδου για το πλησιέστερο νοσοκομείο, ώστε να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στον βραχίονα και ο έμπειρος άσος θα μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 2-3 μήνες. Ένα πλήγμα πολύ μεγάλο για την άμυνα του Παναθηναϊκού με το… καλημέρα του 2016!

Πηγή: gazzetta.gr