Δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ακόμη και ως ελεύθερος, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας –όπως υποστηρίζει. Ειδικά οι αποχωρήσεις των Σισέ και Μπουμσόνγκ θα επιτάχυναν την… φυγή του. Αυτά υποστήριξε ο Σίντνεϊ Γκοβού σε συνέντευξή του σε γαλλικό ΜΜΕ, ενώ απέδωσε σε τραυματισμό τις εμφανίσεις του στην σεζόν, η οποία δεν ήταν και τόσο κακή, όσο κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν(!!!). Διαβάστε τι είπε ο Γάλλος άσος του τριφυλλιού.

Για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα:

«Δεν ήταν και η κορυφαία μου σεζόν, αλλά, έ εντάξει, δεν ήταν και τόσο κακή όσο ακούω να λένε. Ακόμη κι έτσι υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά από τον τραυματισμό που είχα τον Οκτώβριο. Όμως τον Ιανουάριο έπαιξα κανονικά στα παιχνίδια μέχρι την έναρξη των πλέι-οφ».

Τι περίμενε για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα:

«Ήξερα ότι η οργάνωση δεν ήταν όπως στη Λιόν. Ο Σισέ, ο οποίος αγωνιζόταν εκεί, μου είχε μιλήσει. Δεν απογοητεύτηκα. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε ένα ξένο πρωτάθλημα, και ήθελα πραγματικά πολύ να τη ζήσω. Αυτή την φορά πραγματικά είδα κάτι νέο κάτι άλλο (γέλια). Δεν κέρδισα κάποιο τίτλο αλλά αυτό δεν είναι και απογοητευτικό. Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλύτερο επίπεδο σε ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Έτσι ήταν και λογικό που κατέκτησαν τον τίτλο».

Θέλει να μείνει στον ΠΑΟ:

«Δεν ξέρω. Θα δω. Παρά το γεγονός ότι έχω συμβόλαιο για μια ακόμη σεζόν, μπορώ να φύγω ελεύθερος γιατί η ομάδα έχει πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Εάν υπάρχουν καλές προοπτικές, και ένα καλό σχέδιο γιατί να μην φύγω; Αλλά ακόμη και να φύγω δεν θα είμαι στη… φυλακή, ούτε».

Για το ενδιαφέρον της Εβιάν και της Σουόνσι και εάν έχει δεχθεί «κρούση»:

«Ας αρχίσω από το δεύτερο… ( την Σουόνσι). Δεν ξέρω, αλλά το να παίξω στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πάντα κάτι που θα με ενδιέφερε. Για την Εβιάν, τώρα, ναι είχα μια συζήτηση με τη διοίκηση. Μου παρουσίασαν το πλάνο τους, το οποίο βρήκα ενδιαφέρον. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει μια περίεργη άποψη για τους ξένους παίκτες. Εάν ο Σισέ και ο Μπουμσόνγκ φύγουν πριν λάβω την απόφασή μου, τότε αυτό θα ήταν ένα στοιχείο που θα επιταχύνει την αποχώρησή μου»

Τι σκέφτεται για τη συνέχεια, εάν περνάει από το μυαλό του το ενδεχόμενο να γίνει και προπονητής:

«Για την ώρα δεν νιώθω ότι έχω την ψυχή ενός προπονητή. Νιώθω και θέλω να είμαι στο κέντρο του αθλήματος (σς εννοεί να συνεχίζει να αγωνίζεται). Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτή την χρονική στιγμή. Βέβαια, σε πέντε – έξι χρόνια όλα θα είναι διαφορετικά. Αισθάνομαι καλά σωματικά, δεν έχω προβλήματα, κάτι που είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Δεν βιάζομαι καθόλου. Θα περιμένω κάτι καλό και εάν έρθει κάτι καλό τότε θα ρίξω μια βουτιά…»

πηγή: sport-fm.gr