Μόνο τα λεφτά του Αδαμάντιου Πολέμη είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος ανοίγει σήμερα. Η προθεσμία που είχαν οι μέτοχοι για να καταθέσουν χρήματα κι ουσιαστικά να εκφράσουν τις προθέσεις τους για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έληξε την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθεί το ποσό που αναμενόταν.

Δώρον-άδωρον ήταν η κίνηση να ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό. Πέραν του Αδαμάντιου Πολέμη, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει βάλει το ποσοστό του, που ισοδυναμεί με 260.000 ευρώ, κανένας άλλος μέτοχος δεν έχει καταθέσει χρήματα. Βέβαια, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και Παναγιώτης Δάβαρης έχουν δεσμευτεί ότι θα προσθέσουν και αυτοί όσα τους αναλογούν, ακόμα και αν αυτά δεν κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό.

Από την άλλη πλευρά στάση αναμονής κρατά τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο και ο Νικόλας Πατέρας, με τον πρώτο να προτίθεται να βάλει το 30% όσων χρημάτων μαζευτούν. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση της επόμενης εβδομάδας, όπου θα ανακοινώσει ξεχωριστά ο κάθε μέτοχος αν είναι διατεθειμένος να μπει στην ΑΜΚ και με τι ποσό. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μη συμμετοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως και των Γιώργου Νίκα, Γιάννη Ξυλά και Μιχάλη Ζολώτα.

Και τώρα ΑΕΚ…

Πίσω τους θέλουν να αφήσουν την ήττα με σκορ 2-1από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων με αποτέλεσμα αν να χάσουν όχι μόνο την αναμέτρηση, αλλά και το προβάδισμα στη βαθμολογία, το οποίο είχαν εξασφαλίσει όλη τη χρονιά. Πλέον, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ, η οποία μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού Βόλου προηγείται κατά έναν βαθμό.

*Πολλά παράπονα είχαν στον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν δέχθηκε κόκκινη (ούτε καν κίτρινη) κάρτα, για την κλωτσιά στα πλευρά του Νίνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και για το χέρι του στο δεύτερο μέρος, όπου ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Πηγή: sport-fm.gr