Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο «Mare Marin» στη Μαρίνα Φλοίσβου, στην προσπάθεια να ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα, ενόψει της συνέχειας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης, όπως και πολίστες από τα άλλα σωματεία.

Από τα τμήματα βόλεϊ, έδωσαν το «παρών» οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Ευγενία Χαντάβα, ενώ συμμετείχαν οι πολίστριες της Βουλιαγμένης, οι πολίστες της ανδρικής ομάδας της Χίου και του Εθνικού, άνθρωποι της ΚΟΕ, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Γιώργος Μαντούβαλος, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Νίκος Βουρλιώτης, o «Ισορροπιστής» και άλλοι καλλιτέχνες.

Ο κ. Μαντούβαλος αγόρασε προσκλήσεις αξίας 500 ευρώ και υποσχέθηκε βοήθεια άλλων 1.000 ευρώ, ενώ οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας χάρισαν 600 ευρώ στις κοπέλες.

Από το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα δεν παραβρέθηκε κανείς, λόγω ανελλιπών υποχρεώσεων, ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαν οι αθλητές με την αρχηγό, Σταυρούλα Αντωνάκου, υποσχέθηκαν να συγκεντρώσουν άμεσα ένα ποσό ενίσχυσης. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν να βρεθεί στην εκδήλωση, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε τη σχετική συνεννόηση με τη διεθνή σταρ.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, Αντώνης Γλύκας, κάλεσε τα κορίτσια σε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ώστε τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση του τμήματος.

«Σήμερα είναι μια ημέρα μνήμης για τον Ολυμπιακό και, παράλληλα, μιας προσπάθειας για να μη χαθεί ένα τμήμα του συλλόγου», τόνισαν οι πολίστριες και ο προπονητής, τους, Χάρης Παυλίδης.

πηγή: sportfm