Η ώρα για το τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ ως προπονητής της έφτασε και ο Γερμανός αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram για να τα λέει με τους οπαδούς των Κόκκινων, με τους οποίους, όπως είπε, έχει μια… ερωτική σχέση.

Ήταν Οκτώβριος του 2015 όταν ο Κλοπ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας και από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί τον λάτρεψαν. Στα επόμενα εννιά χρόνια, επομένως, οι δύο πλευρές δέθηκαν πάρα πολύ, τώρα όμως ήρθε η ώρα του «αντίο».

Την Κυριακή (19/5), στον αγώνα με τη Γουλβς, ο Γερμανός θα μπει για τελευταία φορά στο Άνφιλντ ως προπονητής της Λίβερπουλ και για χάρη των οπαδών της, για να μη χάσει αυτή την επαφή που έχει μαζί τους εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στα social media.

Όσο για το πρώτο μήνυμά του, ήταν το εξής…

«Αγαπητοί Λιβερπούλιανς, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε!».