Η ΑΕΚ γιορτάζει για τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ημέρα ίδρυσής της και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω βίντεο που προβλήθηκε από τα μάτριξ της OPAP Arena, απευθύνθηκε στους οπαδούς, λέγοντας ότι θα πρέπει να την υπηρετούν, να τη λατρεύουν και να την προστατεύουν μέχρι και τα… 1.000 χρόνια της.

Η ΠΑΕ ετοίμασε μια μεγάλη γιορτή στην OPAP Arena για τα 100ά γενέθλια του δικέφαλου αετού και στο πλαίσιο αυτής προβλήθηκε από τα μάτριξ και το βίντεο του διοικητικού ηγέτη της, ο οποίος απευθύνθηκε στους απανταχού Ενωσίτες.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Μελισσανίδης είπε τα εξής…

«Αγαπητοί Ενωσίτες,

Σήμερα γιορτάζουμε τα εκατοστά γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδος στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό. Περήφανοι και λυτρωμένοι. Γιατί περάσαμε πολλά. Ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και με πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της. Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιο μπροστά της. Έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακες της μαζί. Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε. Στα 200, στα 300, στα χίλια χρόνια της.

Ζήτω η ΑΕΚ.

Γειά σου, ρε ΑΕΚάρα μου»!