Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας στον οποίο ο Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του και την ώρα που τα διεθνή ΜΜΕ βλέπουν τη Ρεάλ Μαδρίτης σαν μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να του κάνει τρελή πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Γάλλος φορ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και όπως γίνεται κάθε χρόνο έχουν αρχίσει ξανά οι αναλύσεις για το πού θα αγωνίζεται του χρόνου και πόσα λεφτά θα παίρνει. Το χρήμα, άλλωστε, είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Μπαπέ, όπως παραδέχθηκε και η μητέρα του πρόσφατα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 25χρονος άσος είναι κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ, η οποία όμως δεν έχει καμία διάθεσή να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που έστω θα πλησιάζουν σε αυτές που έχει στην Παρί.

Ο Μπαπέ παίρνει 70 εκατ. ευρώ από τους Παριζιάνους και ο Άραβας πρόεδρος του κλαμπ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι έτοιμος να του προσφέρει ανανέωση για άλλα δύο χρόνια με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν στα 160 εκατ. ευρώ. Η Παρί, δηλαδή, δίνει 80 εκατ. ευρώ ετησίως στον διεθνή Γάλλο επιθετικό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αυτό αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Le Parisien, προσθέτοντας πάντως ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί.