Οι ιταλικές Αρχές έχουν εντοπίσει πέντε οπαδούς της Ουντινέζε από όσους έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Μάικ Μενιάν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (20/1) με τη Μίλαν και έχει φροντίσει να κάνει ήδη γνωστό ότι θα τους αποκλείσει για πάντα από το γήπεδό της.

Ήταν ένα σκηνικό που υπενθύμισε ότι ο ρατσισμός είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των ιταλικών γηπέδων, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να δηλώνουν αποφασισμένοι για πιο σκληρά μέτρα και τιμωρίες από εδώ και πέρα.

Όπως και να έχει, μέχρι να ανακοινώσουν τι θα κάνουν, έχει ανακοινωθεί ότι έχουν ήδη αναγνωριστεί πέντε από τους οπαδούς της Ουντινέζε που έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Γάλλο τερμαφύλακα. Είναι όλοι τους από την επαρχία του Ούντινε, ηλικίας από 32 μέχρι 45 ετών και ανάμεσά τους και μια 35χρονη γυναίκα.

Για όλους αυτούς, για όλους τους οπαδούς που θα αναγνωριστούν, η Ουντινέζε, η οποία τιμωρήθηκε με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, έχει ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα τους αποκλείσει από το γήπεδό της για πάντα.