Ο Κιλιάν Μπαπέ προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γαλλία 2-2 στην «OPAP Arena» το βράδυ της Τρίτης (21/11). Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου φυγαδεύθηκε στην… κυριολεξία από τους ανθρώπους των «τρικολόρ» και μάταια περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου για μια δήλωσή του στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με τη Γαλλία να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του θεσμού και την Ελλάδα να σκέφτεται τα playoffs με το Καζακστάν, ο Ντιντιέ Ντεσάν κράτησε τον Γάλλο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο και τον έριξε στην αναμέτρηση στη διάρκεια του δεύτερου μέρους. Το γήπεδο αδημονούσε να δει τον Μπαπέ να αγωνίζεται, ενώ και πολλοί celebrities βρέθηκαν στις εξέδρες, για να τον δουν από κοντά.

Περικυκλωμένος

Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, ο Μπαπέ ήταν… απλησίαστος. Παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να του μιλήσουν, ο Γάλλος άσος, που πήρε την 3η θέση στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας για την περασμένη σεζόν, ήταν περικυκλωμένος από στελέχη του τεχνικού τιμ της Γαλλίας και μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας που ακολουθεί την ομάδα. Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη και πολύ σύντομη παρουσία του Μπαπέ στην Ελλάδα.

Τώρα, η προσοχή του Μπαπέ αλλάζει κατεύθυνση, καθώς επιστρέφει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του να αγωνίζεται την Παρασκευή (24/11, 22:00) κόντρα στη Μονακό εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Ligue 1, ενώ στη γωνία βρίσκεται και η επανέναρξη του Champions League. Όλα αυτά σε μια εποχή που έχει «φουντώσει» και πάλι η σπέκουλα για το μέλλον του και το αν θα παραμείνει στους πρωταθλητές Γαλλίας, αν η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματικά έχει αποσυρθεί από την κούρσα της απόκτησής του και αν τελικά η Λίβερπουλ έχει γίνει το φαβορί, που θα τον ντύσει στα «κόκκινα». Το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια άλλη ομάδα επιθυμεί.