Ο Κάρλος Ζαμπράνο πέρασε για ένα εξάμηνο από τον ΠΑΟΚ το 2017 και τώρα αγωνίζεται στην Αλιάνσα Λίμα που έχει μεγάλο παιχνίδι σε δύο μέρες με την Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες, οι οπαδοί της οποίας απειλούν τη ζωή του αφήνοντας στεφάνι κηδείας έξω από το σπίτι του μαζί με ένα σχετικό μήνυμα.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/11) η Αλιάνσα Λίμα θα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί ο τίτλος της League 1 στο Περού και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο αν κρίνουμε από όσα έγιναν με τον Ζαμπράνο.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι άφησαν ένα στεφάνι κηδείας έξω από το σπίτι του, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Για το κάθαρμα Κάρλος Ζαμπράνο. North Trench». Οι North Trench που υπογράφουν το σχετικό μήνυμα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ουνιβερσιτάριο Ντεπόρτες και μπορεί ο καθένας να καταλάβει το κλίμα που επικρατεί.

Το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν είναι απολύτως σίγουρο έπειτα από αυτό που έγινε, με τη μητέρα του πάντως να τονίζει ότι δεν υπάρχει φόβος. «Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόσος φόβος, υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται την ομάδα τους. Ο Κάρλος είναι έμπειρος σε τέτοιου είδους ενέργειες», ήταν τα λόγια της.