Η Μπάγερν Μονάχου είχε προαναγγείλει ότι ο Νουσαΐρ Μαζραουί θα συναντηθεί με τη διοίκηση μετά το θέμα που προέκυψε λόγω της υποστήριξής του στην Παλαιστίνη και την παρέμβαση Γερμανού βουλευτή, ο οποίος ζήτησε την απέλασή του, με τον γερμανικό Τύπο να σημειώνει την απουσία του από τις προπονήσεις.

Ο Μαροκινός πλάγιος μπακ σχολίασε μέσω social media όσα γίνονται με τον πόλεμο στο Ισραήλ και τάχθηκε στο πλευρό της Παλαιστίνης, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις, σαν κι αυτή του Γιοχάνες Στάινινγκερ, βουλευτή του συντηρητικού κόμματος CDU.

Μέσα σε όλα αυτά, οι Βαυαροί με ανακοίνωσή τους είχαν κάνει σαφές ότι ο Μαζραουί θα είχε συνάντηση με τους διοικούντες μετά την επιστροφή του στο Μόναχο έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και όντως αυτή η συνάντηση έγινε.

Το τι ειπώθηκε σε αυτή και κυρίως το τι αποφασίστηκε δεν μπορεί να το ξέρει κανείς από τη στιγμή που η Μπάγερν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν το γεγονός ότι ο Μαζραουί έχει μείνει εκτός προπονήσεων μετά τη συζήτηση με τη διοίκηση.