Η Αστυνομία έχει βίντεο με τη στιγμή της αρπαγής του επιχειρηματία στον Πειραιά

Τι αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha για το περιστατικό


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
19:23
29/12/2018
Η Αστυνομία έχει βίντεο με τη στιγμή της αρπαγής του επιχειρηματία στον Πειραιά
loading

Σε γρίφο για γερούς λύτες έχει εξελιχθεί η απαγωγή του επιχειρηματία που άρπαξαν άγνωστοι στον Πειραιά. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να ζητήσει λύτρα και να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται τελικά για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν ότι μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν την άκρη του νήματος ένα βίντεο που δείχνει το όχημα των δραστών, σε απόσταση ικανή από εκεί που το «έπιασαν» οι κάμερες, να δουν κάποια σημαντικά πράγματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Όπως ειπώθηκε, οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν ποια στιγμή ακριβώς έκλεισε το κινητό του επιχειρηματία, ενώ κρίσιμο ρόλο αναμένεται να παίξει η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν μπροστά στην απαγωγή.

Η αγωνία της οικογένειας του επιχειρηματία κορυφώνεται με τον πατέρα του να απευθύνει έκκληση για την απελευθέρωση του γιου του. «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το παιδί μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Έχει οικογένεια, έχει τρία παιδιά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με ενδιαφέρει το παιδί μου να ελευθερωθεί με το καλό και να δω τι είναι αυτό το πρόβλημα που οδήγησε εδώ», τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν είναι απαγωγείς ή τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να είναι καλά το παιδί μου και να τελειώσει με το καλό αυτή η ιστορία».

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, προσθέτοντας: «όλες οι ελπίδες μου είναι στην Αστυνομία».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει