Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, μετά τη σύλληψη ενός 52χρονου ύστερα από την καταγγελία πως βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 25χρονη -πλέον- κόρη του με νοητική υστέρηση. Ο 52χρονος Ρομά οδηγήθηκε στον ανακριτή στις 12 το μεσημέρι.

Ο άντρας φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Τασούλα Κρητικού, ο 52χρονος μετά την καταγγελία που έκανε η ίδια η κόρη του στην αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί, φαίνεται ότι ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, τα παιδιά της οικογένειας πρόκειται να εξεταστούν σήμερα από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο και οι υπόλοιπες δυο ενήλικες κόρες του καθώς και δυο ακόμη ανήλια παιδιά της οικογένειας με 5 παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr και την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία αναφέρει πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών. Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου. Σύμφωνα με πηγές, η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, ενώ η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το μικρότερο παιδί στο οποίο έγινε η εξέταση ήταν κάτω του ενός έτους.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Ανακριτή.