Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 29χρονου, που σύμφωνα με πληροφορίες δολοφόνησε τον 75χρονο πεθερό του, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. στην Άρτα.

Το έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στο Αστροχώρι, μετά από άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, ενώ όλοι προσπαθούν να συνδράμουν τις προσπάθειες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 29χρονου, ο οποίος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα μικρό βαν που έχει.

Ο 80χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για το έγκλημα περί τις 17:30, ενώ κάτοικοι του χωριού χαρακτηρίζουν τον 29χρονο ως έναν ιδιαίτερα οξύθυμο άνδρα.

Κατά πληροφορίες, αφορμή για τον μοιραίο καυγά ήταν το γεγονός ότι ο 80χρονος πήρε τον κόρη του από το σπίτι που διέμενε με τον γαμπρό του και την πήγε στο πατρικό της, στο Αστροχώρι, καθώς είχαν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Άρτας.