Με πυροβόλο όπλο προκάλεσε τελικά ζημιές στη μασονική στοά στη Θεσσαλονίκη ο 37χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ (18/4).

Ο άγνωστος χτύπησε τουλάχιστον δέκα φορές την πόρτα, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Η Αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και άρχισε αναζητήσεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη, που σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο άνδρας έβριζε και απειλούσε.

Η ανακοίνωση

«Οι άμεσες ενέργειες και η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου βραδινές ώρες χθες (18-04-2022) το οποίο προκάλεσε φθορές σε κεντρική θύρα κτιρίου στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί όπλων, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο 37χρονος βραδινές ώρες της 17-04-2022 προσέγγισε κτίριο που στεγάζεται Συνεταιρισμός και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα με τη χρήση πυροβόλου όπλου προκάλεσε φθορές στην είσοδο, φωνάζοντας ταυτόχρονα ύβρεις και απειλές.

Σημειώνεται ότι από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο ενώ με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».