Άφαντη είναι από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 η Άρτεμις, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Κορωπί. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία, ζητώντας να εξεταστούν εκ νέου βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, ανάμεσά τους και ο νεαρός που είχε γνωρίσει η Άρτεμις λίγο πριν εξαφανιστεί.

Η εκπομπή ήρθε σε επαφή μαζί του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να πει λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Πού να ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Πού να ξέρω τι έκρυβε μέσα της…», απάντησε στα απανωτά ερωτήματα του δημοσιογράφου. «Σου είπα, εγώ δεν έχω καμία σχέση, ψάχνετε εντελώς λάθος. Σας είπα δυο φορές την είδα όλες και όλες στη ζωή μου. Μία στη θάλασσα και μία για καφέ στον Πειραιά. Αυτά έγιναν τέλος καλοκαιριού και εκείνη χάθηκε τον Οκτώβριο, τόσους μήνες μετά. Πως θα μπορούσα να έχω εγώ σχέση με την εξαφάνιση της… Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει; Τα έχω πει όλα στην αστυνομία. Ό,τι ξέρω, το έχω καταθέσει. Δεν είχα καμία επαφή, το καταλαβαίνεις; Μπορεί να την πίεζαν οι δικοί της, που να ξέρω. Να μην την άφηναν να βγαίνει και εκείνη να έφυγε» ανέφερε.

«Όσο ζω, θα ψάχνω το παιδί μου»

Ο κ. Γιάννης, ο πατέρας της Άρτεμης, συγκινημένος μιλάει για την απόφασή του όσο ζει να συνεχίζει την έρευνα για την κόρη του. «Η κόρη μου είχε δύο φίλες που μεγάλωσαν μαζί δεκαέξι χρόνια, από το νήπιο έκαναν παρέα. Μας ξέχασαν ξαφνικά. Απομακρύνθηκαν και ψάχνω να βρω το λόγο. Άμα ξέρουν κάτι, να βγουν να το πουν» λέει.

Αναφέρθηκε και στην κωλυσιεργία των Αρχών αλλά και στη στοχοποίηση της οικογένειάς του.

«Στην έρευνα τίποτα δεν έγινε σωστά. Από την ημέρα που πήγε η υπόθεση στη ΓΑΔΑ, πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα. Το τελευταίο μέρος που πρέπει κανείς να ψάξει είναι η οικογένειά μας. Ήμασταν και παραμένουμε μία δεμένη οικογένεια. Δε θα σταματήσω να ψάχνω. Θα πεθάνω με αυτόν τον καημό… Αυτό που έτυχε σε μας, να μην τύχει σε καμία οικογένεια. Έχω σκεφτεί το κακό σενάριο, αλλά δε θέλω να το βάζω στο μυαλό μου. Προσεύχομαι να μην έχει συμβεί κάτι κακό στην Άρτεμη», κατέληξε.