Σπάει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή η 49χρονη εικαστικός που πριν λίγες μέρες πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι. Μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου στον ΑΝΤ1 έδωσε τη δική της οπτική για τα γεγονότα που την οδήγησαν στη φυλακή. Μίλησε για το όπλο και την κόρη της και, όπως είπε η δημοσιογράφος, θα κινηθεί νομικά κατά τριών παρουσιαστριών.

«Έχω δώσει τους κωδικούς σε μία φίλη μου η οποία έχει την άδειά μου να μπαίνει στη σελίδα μου στο Facebook. Φαίνεται να γίναν από εμένα γιατί μπαίνει σαν να είμαι εγώ, μέσω του προσωπικού μου κωδικού, της σελίδας μου. Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και της είπα τι να αναφέρει» είπε στο Πρωινό.

Η Κέλλυ Χεινοπώρρου της επισήμανε ότι φέρεται κατά των δημοσιογράφων. «Κοιτάξτε να δείτε, εδώ εγώ απορώ πως ένας δημοσιογράφος να βασιστεί σε μια κοινή λογική -αντικειμενική λογική- και κυρίως οι γυναίκες. Η κ. Στεφανίδου, που αναφέρεται επί καθημερινής βάσεως στο θέμα, θάβοντας με… Η κ. Κουτσελίνη, μέχρι και η κ. Μενεγάκη είχε αναφερθεί. Αναρωτιέμαι πώς δεν αναφέρεται και δεν ρωτάει καμία και κανείς πως αυτό το παιδί είναι δυνατόν να βρίσκεται στα χέρια ενός ηλικιωμένου, “παράνομου” ψυχαγωγικά πατέρα».

«Έβαλαν το παιδί μου να λέει για το όπλο»

Στη συνέχεια η 49χρονη αναφέρθηκε στο όπλο που της χρεώνουν και επισήμανε ότι φοβέρισαν το παιδί της να πει συγκεκριμένα πράγματα.

«Υπήρχε λέει στις ειδήσεις του Mega ένα σκίτσο ότι τάχα μου εγώ βγαίνω από το γκαράζ και τον πυροβολώ με το που βγαίνει από το αμάξι. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και η Αστυνομία, οι σφαίρες που βρέθηκαν επιβεβαίωσε ότι η διαμάχη με το όπλο μεταξύ μου και αυτού έγινε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας και όχι στον χώρο του γκαράζ. Καταρχήν δεν είχα (όπλο), δεν είχα τσάντα πάνω μου, όπως ψευδώς βάλαν το παιδί να λέει. Ανεβήκαν στον τρίτο όροφο στο διαμέρισμα του (…) φοβέρισαν το παιδί μου ότι θα πεις αυτά που σου λέμε, το δίδαξαν έτσι ακριβώς όπως θέλανε και κάνουν εδώ και πέντε χρόνια που την έχουν κοντά τους. Και όταν κατέβηκαν κάτω το παιδί μου εκεί που φώναζε αφήστε τη μαμά μου είναι η μόνη που έχω στον κόσμο. Ξαφνικά το παιδί στους αστυνομικούς είπε ότι η μαμά μου είχε το όπλο και το έβγαλε από την τσάντα. Δεν είχα καν τσάντα πάνω μου».

«Ακριβώς» απάντησε στην δημοσιογράφο που της είπε ότι έχει ακουστεί ότι το παιδί είναι προϊόν βιασμού. «Ισχύει και έχω υποβάλλει και μήνυση διότι ο βιαστής μου μετά από πολλά χρόνια άρχισε να παρουσιάζεται στα αστυνομικά τμήματα ως σύντροφος, άλλοτε ως σύζυγός μου, χωρίς να έχει εδώ και 13 χρόνια καμία επαφή μαζί μου».

Σχετικά με τις φωτογραφίες από τη βάπτιση είπε ότι κάλεσε τον γιατρό δια της βίας. «Τον παρακάλεσα να έρθει. Ήρθε δεν τον ξαναείδα, ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Φοβούμενος πάντα μήπως τον κατηγορούσα για τον βιασμό».