Ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και θα αρνηθεί την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ισχυριζόμενος ότι τον κατηγορούν για να αποσπάσουν χρήματα.

Πριν την απολογία του αμυντικού του Ολυμπιακού, στην ανακρίτρια θα καταθέσουν μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.

Ρούμπεν Σεμέδο: Η κατάθεση της 16χρονης φίλης της 17χρονης

Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης φίλης της 17χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον καλλιτεχνικό μάνατζερ.

Η 16χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατέθεσε πως η 17χρονη φίλη της όταν συνήλθε -καθώς είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ- της είπε πως δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά «για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Ακόμα, η 17χρονη, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η φίλη της, φέρεται επίσης να είπε πως: «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Παράλληλα η 16χρονη κοπέλα, φέρεται να κατέθεσε ότι η 17χρονη καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις». Επίσης πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 16χρονη φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ότι 17χρονη υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της Κυριακής (29/8), μετά από παρότρυνση της μητέρας της, λέγοντας πως «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».