Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίησή της από την ηλικία των 11 ετών, αλλά κι ο αστυνομικός που σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας την βίαζε, την χτυπούσε και την εξέδιδε, κρατώντας την κλειδωμένη σε έναν χώρο στην Ηλιούπολη.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν έπειτα από την κατάθεση της 19χρονης, με τον αστυνομικό να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 19χρονης, σύμφωνα με την οποία την κακοποιούσε ο πατέρας της από την ηλικία των 11 ετών, ενώ τη συνέχεια έπεσε στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος τη βίαζε, τη χτυπούσε και την εξέδιδε.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει από έναν χώρο στην Ηλιούπολη, όπου φέρεται να την είχε κλειδωμένη ο αστυνομικός, και στη συνέχεια μετέφερε στις αρχές το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Έπειτα από την κατάθεσή της, η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για την υπόθεση:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,

-δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,

-(3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,

-(3) κάρτες μνήμης,

-φωτογραφική μηχανή,

-σκληρός δίσκος και

-φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( USB ).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

-αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,

-πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,

-μαχαίρι και

-συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.