Οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha επιβεβαιώθηκε πως η γυναίκα που έχει την 7χρονη στη Γαλλία είναι η βιολογική του μητέρα.

Φως στην υπόθεση άρχισε να πέφτει μετά από την ομολογία του πατέρα ότι η κόρη του ταξίδεψε εν γνώσει του στη Γαλλία παρά τους αρχικούς του ισχυρισμούς ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί.

Η εξέταση DNA δεν έχει γίνει ακόμη καθώς χρειάζεται δικαστική συνδρομή ωστόσο οι Γάλλοι αστυνομικοί έχουν πειστεί μετά από την ταυτοποίηση με φωτογραφίες αλλά και την έρευνα που έκαναν.

Τεστ DNA έγινε στον πατέρα της μικρής το οποίο απέδειξε ότι είναι πράγματι ο πατέρας της.

Φως στις έρευνες έριξε και ένα τηλεφώνημα το οποίο έγινε στο σχολείο που πήγαινε η μικρή Βαλεντίν στο Παγκράτι από τη Γαλλία. Η γυναίκα που τηλεφώνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ζήτησε ένα έγγραφο προκειμένου η Βαλεντίν να συνεχίσει την εκπαίδευση της στη Γαλλία.

Φίλοι και συμμαθητές της 7χρονης είπαν στον Alpha πως λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί τους αποχαιρέτησε και τους ενημέρωσε πως θα άλλαζε σχολείο.