Με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα νοσηλεύεται η 20χρονη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής τραυματίστηκε από διερχόμενο περιπολικό.

Το τροχαίο, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλά την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού.

Η 20χρονη Πωλίνα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού οι γιατροί του νοσοκομείου αναφέρουν ότι φέρει σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε χέρια και πόδια. Και γι’ αυτό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.


Το τροχαίο

Αυτό που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό, είναι, ότι η 20χρονη Πωλίνα πήγαινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού, στην οποία συμμετέχει. Η κοπέλα, βάσει των μέχρι τώρα μαρτυριών, ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, αφού βρισκόταν στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη.

Η κοπέλα λίγα λεπτά αργότερα, σοβαρά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Οι πληροφορίες από την πλευρά της κοπέλας, πάντως, αναφέρουν, ότι ο αστυνομικός φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη.

Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν τη συνδρομή πολιτών που είδαν το περιστατικό, ούτως ώστε να υπάρξει σαφής εικόνα για το ατύχημα, ενώ θέτουν και θέμα παραβίασης ερυθρού σηματοδότη.

«Ποιος θα υπερασπιστεί την Πωλίνα;» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης η οποία γράφει: «την Παρασκευή 1/2/2013, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το 6976754730. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα».

Πάντως, άνθρωποι κοντά στην οικογένεια διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον οδηγό του περιπολικού να εγκαταλείπει την κοπέλα. Άλλωστε, όπως αναφέρουν, ο πατέρας του αστυνομικού έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο την 20χρονη Πωλίνα και έχει συνομιλήσει με τους γονείς της.

Η οικογένεια, όπως επισημαίνει η κυρία Ελένη Λιντζαροπούλου, που βρίσκεται πολύ κοντά τους, κάνει έκκληση για μάρτυρες προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του τροχαίου.