«Δεν είμαι κακός άνθρωπος» ανέφερε ο 28χρονος τράπερ Don Leon που συνελήφθη εκ νέου για συμμετοχή στη σπείρα που τίναζε στον αέρα ATM σε απομακρυσμένες περιοχές.

Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, τονίζει χαρακτηριστικά: «Θα είμαι κι αυτή την φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει γιατί έτσι έχω μάθει στη ζωή μου, να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να τα πληρώνω. Ζητώ ειλικρινά μια μεγάλη συγνώμη από όσους έχω απογοητεύσει με την εκ νέου εμπλοκή μου. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με την μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανένα.

Είμαι 28 ετών κι από μικρός δούλευα για να βγάζω πέρα τις υποχρεώσεις. Από τα 18 μου έγινα πατέρας. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν». Ο 28χρονος τράπερ που είχε παραμείνει προφυλακισμένος για το ίδιο αδίκημα μέχρι που έληξε το 18μηνο, αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων μεταξύ των οποίων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή.

Η κατηγορία αν και αρχικά δεν περιλαμβάνονταν στο διαβιβαστικό αποδόθηκε από την εισαγγελική αρχή μετά τη μελέτη της δικογραφίας. Παράλληλα κατηγορείται για: συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, έκρηξη από κοινού, διακεκριμένη οπλοκατοχή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, πλαστογραφία μετά χρήσης, εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία, παράνομη βία και άσκοπους πυροβολισμούς.