Μια 13χρονη που έπεσε θύμα δύο συμμαθητών της σε σχολείο στη Ναύπακτο, μίλησε για τον τρόπο που έμαθε ότι οι ανήλικοι διακινούσαν υποτιθέμενες γυμνές της φωτογραφίες.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live News, οι μαθητές πήραν φωτογραφίες της από τα social media και της επεξεργάστηκαν σε πρόγραμμα, όπου πρόσθεσαν ένα άσχετο γυμνό σώμα, αλλά έμοιαζε σα να ήταν η ίδια.

«Βρήκαν τις φωτογραφίες από social media λογικά, τις έκαναν screenshot, τις παραμόρφωσαν και τις έκαναν να φαίνονται γυμνές. Άρχισαν να τις δείχνουν σε άλλα παιδιά και έτσι μαθεύτηκε. Έχω ακούσει πως την έχουν δει αρκετά άτομα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μια φίλη μου το είπε που ρώτησε. Μόλις το έμαθα πήγα και ρώτησα. Μου είπαν πως είναι αλήθεια και την επόμενη μέρα το είπαμε στο διευθυντή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «φαίνεται πολύ ρεαλιστική. Εάν δεν με ξέρεις φαίνεται να είναι αληθινή, αλλά δεν είναι», είπε η μαθήτρια.

Ακόμη, ο πατέρας της κοπέλας πρόσθεσε ότι «πήραν το πρόσωπο της κόρης μου, μέσω εφαρμογής την “έγδυσαν” και άρχισαν να διακινούν τη ψεύτικη γυμνή φωτογραφία της παντού Είναι η κόρη μου, η οποία είναι μια από τις κοπέλες. Έχουνε πάρει το κεφάλι της και έχουν κολλήσει στο κεφάλι της από κάτω ένα γυμνό σώμα. Είναι 13 ετών, είναι δευτέρα γυμνασίου παιδιά και τα παιδιά που έχουν κάνει αυτές τις πράξεις και τα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτή τη σπίλωση, είναι 13 χρονών».

Για την συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται δύο 13χρονοι, ενώ η δράση τους ήταν ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο μήνα, καθώς γινόταν διακίνηση πολλών φωτογραφιών, ενώ ο ένας από τους 13χρονους ήταν μέλος ιδιωτικής ομάδας, όπου γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών.