Η είδηση του θανάτου της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, σκόρπισε θλίψη στην Ελλάδα, με την ίδια να αφήνει ένα λαμπρό έργο πίσω της. Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ίδια και για τα όσα έχει κάνει για να βοηθήσει τους συνανθρώπους της και, κυρίως, τα παιδιά.

Ανάμεσα σε όσους μίλησαν για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Σε δήλωσή του με αφορμή το θάνατό της, ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτηρίζει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως «μεγάλη Ελληνίδα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πατρίδα μας».

«Χθες έφυγε από τη ζωή μια μεγάλη Ελληνίδα, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πατρίδα μας, ταυτίζοντας τη ζωή της με την προσφορά στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στο παιδί. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με το σπουδαίο κοινωνικό της έργο και την τεράστια παρακαταθήκη της, θα μας διδάσκει πάντα την αξία της αγάπης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο» επισημαίνει ο κ. Τζιτζικώστας, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες έφυγε από τη ζωή μια μεγάλη Ελληνίδα, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πατρίδα μας, ταυτίζοντας τη ζωή της…

Posted by Apostolos Tzitzikostas on Tuesday, July 25, 2023