Στη Ρώμη βρέθηκε το προηγούμενο τριήμερο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αλλά όχι μόνο για… δουλειές. Το μέλος της κυβέρνησης εκτός από τη συνάντηση που είχε με τον νέο Ιταλό ομόλογό του, Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Συνοχής και Σχεδίου Εθνικής Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Raffaele Fitto και πέραν της παρασημοφόρησής του με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ, της Ρόδου και της Μάλτας, στον Λόφο του Αβεντίνο, αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ενωθεί και με τα δεσμά του γάμου.

Ο 53χρονος πολιτικός παντρεύτηκε στη Ρώμη σε στενό οικογενειακό κύκλο τη σύντροφό του, Κέλλυ Δρίτσα, η οποία είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ελάχιστοι γνώριζαν ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης θα προέβαινε σε μια τέτοια κίνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αιφνιδιάστηκαν ακόμη και συνεργάτες του μόλις το έμαθαν. Στη γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην επονομαζόμενη «αιώνια πόλη», έδωσαν το παρών τα αδέλφια του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Ελένη, Κωνσταντίνος και Θωμάς που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ολίνκα.

Το γεγονός έγινε ευρύτερα γνωστό όταν ο αναπληρωτής υπουργός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το Facebook φωτογραφία με το ζευγάρι να εξέρχεται χέρι – χέρι από τον ναό, την ώρα που τους πετούσαν συγγενείς και στενοί φίλοι ρύζι. Μάλιστα το μόνο που έγραψε ήταν «5.11.2022», δηλαδή την ημερομηνία του γάμου, βάζοντας δίπλα μια κόκκινη καρδούλα.