Ακόμα ένας σεισμός εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη όταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου έδινε συνέντευξη στο κανάλι της βουλής. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, που μόλις είχε ξεκινήσει να απαντά στην ερώτηση που του είχε γίνει, πετάγεται σαν ελατήριο από τη θέση του και φεύγει από το πλάνο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά επιστρέφει και ενημερώνει πως μόλις είχε εκδηλωθεί ένας σεισμός που έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Κρήτη και το Ηράκλειο.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου παίρνει βαθιά ανάσα μπροστά στην κάμερα και συνεχίζει. Η παρουσιάστρια Αλεξία Κουλούρη, αρχικά έδειχνε να μην έχει καταλάβει τι είχε συμβεί. Ο βουλευτής παραμένει για λίγο ταραγμένος με τη δημοσιογράφο να του υπενθυμίζει την ερώτησή της, για να βρει ξανά τον ειρμό της σκέψης του.

Όλα αυτά με τους μετασεισμούς της δόνησης των 5,8 Ρίχτερ να συνεχίζονται και τους σεισμολόγους να παρακολουθούν προβληματισμένοι. Μπορεί αυτές οι δονήσεις να είναι αναμενόμενες και να δείχνουν πως ο εγκέλαδος της περασμένης Δευτέρας ήταν ο κύριος σεισμός, όμως τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια είναι αμφίβολο αν θα αντέξουν, ακόμα και αυτές τις μικρότερες δονήσεις.