Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο ότι παρέθεσε γεύμα σε βουλευτές με χρήματα από τον προϋπολογισμό της Βουλής και το… αλαλούμ δεν άργησε.

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή επί του θέματος με την Ζ. Κωνσταντοπούλου να λέει: «Κύριε Τριαντάφυλλε 139 εκατ. ευρώ είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής. Έχετε σίγουρα λόγο, διότι κατά την προεδρεία ανακοινώθηκε ότι παρατέθηκε ένα γεύμα από εσάς».

«Είναι η άποψη της σκανδαλολογεί και η άποψη της αυτή την ταυτίζει με τη Χρυσή Αυγή. Είπε ότι παρέθεσα γεύμα σε βουλευτές με χρήματα από τη βουλή, ουδέν ψευδότερο», απάντησε ο κ. Τριαντάφυλλος.
«Είναι στη γραμμή που χάραξε την επομένη δολοφονίας Φύσσα ο εκπληκτικός νους που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό ο κ. Λαζαρίδης», τόνισε αμέσως μετά η Ζ. Κωνσταντοπούλου. Εκεί παρενέβη ο Κ. Τραγάκης λέγοντας: «Αναγνωρίζετε τι λέτε; Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Βγήκατε εκτός πραγματικότητας».

Κάπου εκεί μπήκε στην… κουβέντα και ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας: «Εμπλέκει πρωθυπουργό και Λαζαρίδη σε νέα συνομωσιολογία».

Δείτε το βίντεο του Mega: