«Ουδέποτε έχω πει δημόσια ή ιδιωτικά ότι γνώριζα με αποδείξεις πως ο συλληφθείς πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης προέβαινε σε αξιόποινες πράξεις», διαβεβαιώνει με δήλωσή του ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης.

Είχε προηγηθεί η αναφορά του στη Βουλή για ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως «δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Γρηγοριάδης τονίζει ότι προβαίνει στη δήλωση αυτή «για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αντιμετώπιση των ψεμάτων που όπως συνηθίζει ξεστόμισε ο αμετροεπής Άδωνης Γεωργιάδης».

Προσθέτει ότι «αυτό που από την αρχή όλης αυτής της ιστορίας ισχυρίζομαι είναι πως δεν αρκούν οι φήμες -όσες κι αν είναι αυτές- για να πας στον εισαγγελέα να καταγγείλεις κάποιον, αφού το μόνο που θα πετύχεις είναι να καταδικαστείς για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά αυτές οι ίδιες φήμες φτάνουν και περισσεύουν για να αποκλείσει ένας υπουργός κάποιον υποψήφιο από δημόσια θέση τόσο μεγάλης ευθύνης όπως αυτή του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου μιας χώρας».

Επομένως, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Γρηγοριάδης, «η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη συνεχίζει απλώς την προσπάθεια συγκάλυψης».

TAGS