Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΙ μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του εκπροσώπου Τύπου, ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα. Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ είχε καλεσμένο τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Τρίτης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κομμουνιστικού κόμματος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να εξηγήσει την ανακοίνωση του ΚΚΕ, όμως ο βουλευτής της ΝΔ στεκόταν στην λέξη «χαφιεδισμός» που περιελάμβανε.

Η ένταση μεταξύ των δύο άρχισε να ανεβαίνει, καθώς στον διάλογο με φωνές που γινόταν μπήκαν το Πολυτεχνείο, αλλά και το περιστατικό που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσιοποίησε στοιχεία διαδηλωτή, με τον Γιάννη Γκιόκα να λέει πως «ο Μπογδάνος έχει κερδίσει επάξια τον χαφιεδισμό ως χαρακτηρισμό!». Σε αυτό ο βουλευτής της ΝΔ απαντήσε: «Αν σας πω κατσαπλιάδες θα ενοχληθείτε;». Ο κ. Μπογδάνος συνέχισε λέγοντας ότι «η ανακοίνωση του ΚΚΕ οπλίζει χέρια». Με τον κ. Γκιόκα να απαντά «το να μιλά ο κ. Μπογδάνος για στοχοποίηση είναι τουλάχιστον γελοίο»

Δείτε το στιγμιότυπο: