Αίτημα σύγκλησης της κοινοβουλευτικής επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα «Διακομματική συζήτηση για την πορεία της πανδημίας, το άνοιγμα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Χώρας και τον οδικό χάρτη των εμβολιασμών» κατέθεσαν έξι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής με πρώτο υπογράφοντα τον βουλευτή Αργολίδας Α. Πουλά.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο της επιτροπής Β. Οικονόμου, «μέσα από τη γόνιμη διαδικασία του κοινοβουλευτικού διαλόγου ευελπιστούμε να καταλήξουμε συναινετικά σε ένα τελικό πόρισμα, σε έναν οδικό χάρτη, με τα βήματα που απαιτούνται για την επαναφορά της χώρας σε κανονικούς ρυθμούς και την οργάνωση εκείνων των υγειονομικών δομών που θα αποτελέσουν ασπίδα του πληθυσμού».

Θεωρούμε, προσθέτουν οι έξι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ότι «η υλοποίησή της θα συμβάλει αφενός στην βαθύτερη εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών και αφετέρου στην παροχή στίγματος συνεργασίας και κοινού κοινοβουλευτικού λόγου προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος και του κοινού καλού».