Με κάθε τρόπο επιχειρεί ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Θοδωρης Ζαγοράκης να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Όπως μαθαίνουμε προσπαθεί να διατηρεί συχνή επικοινωνία με τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στη βόρεια Ελλάδα και με την πρώτη ευκαιρία όποτε βρίσκεται Ελλάδα συναντιέται μαζί τους.

Μάλιστα δεν παραλείπει να κάνει και δώρα σε βουλευτές της Μακεδονίας που υποστηρίζουν τον Δικέφαλο του Βορρά από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Τους δίνει κατά καιρούς φανέλες της ομάδας και μπάλες, τόσο στους ίδιους όσο και στα παιδιά τους.

Θυμίζουμε ότι όπως είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στις αρχές του έτους, «η κυβέρνηση διέγραψε τον ευρωβουλευτή επειδή επέλεξε να ταυτιστεί με το οπαδικό συμφέρον» καθώς είχε απειλήσει ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί εάν το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Superleague «δεν δικαίωνε τον ΠΑΟΚ».

Τώρα μάλιστα, μετά την πρόσφατη απόφαση του CAS και την επιστροφή βαθμών στην ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάποιοι σκέφτονται μήπως ήρθε ο καιρός να επιστρέψει ο ευρωβουλευτής στη Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε είναι γνωστή η αποδοχή που έχει στην περιοχή και το γεγονός ότι φέρνει ψήφους.