Παρά το γεγονός ότι χθες πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία από μέλη του Ρουβίκωνα που πέρασαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και πέταξαν τρικάκια.

Δεν πρόκειται να κλείσει η οδός Ηρώδου του Αττικού με αστυνομικές κλούβες όπως γινόταν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων τονίζουν με νόημα από το Μέγαρο Μαξίμου, παρά το γεγονός ότι χθες νωρίς το απόγευμα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν μοτοπορεία και πέταξαν τρικάκια μπροστά από το πρωθυπουργικό γραφείο. Εκείνη την ώρα εντός του μεγάρου βρίσκονταν μονάχα άνδρες της ασφάλειας και υπαλληλικό προσωπικό γραφείου.

Ούτε ο κ. Μητσοτάκης ήταν εκεί (ο οποίος ενημερώθηκε ωστόσο αμέσως τηλεφωνικά για το συμβάν) ούτε κάποιος από τους υπουργούς Επικρατείας ή άλλο μέλος της κυβέρνησης.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε απλώς σε 16 προσαγωγές αλλά δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή. Θυμίζουμε ότι η ελεύθερη διέλευση από την Ηρώδου του Αττικού ήταν μια από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του και όπως τονίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του σκοπός είναι να συνεχίσει να παραμένει ανοικτή για οχήματα και πεζούς, παρά το γεγονός ότι μπορεί να τύχουν περιστατικά σαν το χθεσινό.